Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Traktor Works: Összművészeti Tréningfesztivál Zalamerenyén!

Augusztus 19-21. között mintegy 150 fő részvételével 10 művészeti workshopot gyűjtenek össze a 200 fős kis zalai faluban, Zalamerenyén. Hazánkban ez az első, alulról szerveződő összművészeti tréningfesztivál. A főszerepben a színház és a mozgás, de lesz fotózás, grafika, kreatív ének, sőt, még drámaíró képzés is. Részletek a DRÓTon.

 
 
Traktor Works
 
Összművészeti Tréningfesztivál Zalamerenyén!
 
Az agusztus 20-dikai hétvégén párhuzamosan 10 csoport fog dolgozni egymás mellett, különféle művészeti témákban. Ahogy a rendezvény alcíméből is kiderül - underground műhelyek falun - a foglalkozásokat nem sztár-trénerek tartják, így a Traktor Works nem mainstream-képző. Sokkal inkább a közösségi erőre, a kíváncsiságra, a KURÁZSI-ra helyezik a hangsúlyt - ez utóbbi egyébként a fesztivál hívószava is, a trénerek e fogalom köré szervezik foglalkozásaikat.
 
A Traktor Works projekt 3 napos találkozóján a résztvevők foglalkozhatnak színházzal, mozgással, elmélyülhetnek a butoh rejtelmeiben, vagy az improvizációs műfajban is kipróbálhatják magukat.
 
A jelentkezés is elindult már, a július 20-ig regisztrálók kedvezménnyel vehetnek részt, de nem csak emiatt érdemes mihamarabb jelentkezni. Egy-egy csoportba max. 15 fő fér be, így aztán a legnépszerűbb tréningek gyorsan betelhetnek.
 
Íme az első Traktor Works Tréningfesztivál workshopjai:
 
Grund Színház improvizációs tréning Palkovits Nórával
Fórum Színház tréning a Nem Privát Színházzal
Lengyel mozgásszínházi tréning Levko Esztellával
Testidő/ testtudati-önismereti tréning Szamosi Judittal
Szuperhősképző grafikai tréning Juhász Gergő Balázzsal
Butoh színházi tréning Czap Gáborral
Fotós tréning Fekete Attilával
Hogyan csinálj képzőművészeti alkotásból performanszt? Tréning Szabó Kristóffal
Drámaíró és színházi workshop Formanek Csabával
Kreatív ének tréning Nagy Idával
 
 
 
 
 
 
 
  • Traktor Works
  • összművészet
  • Zalamerenye
  • Művészet