Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Tedd magad szabaddá + VIDEÓ

2014 október 23-án a Blaha Lujza téren tüntettek a szabadság hiánya, az egyenlőtlenség és a szegénység miatt. Kameránkkal a helyszínen jártunk.


TÜNTETÉSEK A DRÓTon

Tüntetés a sajtó szabadságáért + VIDEÓ

A tüntetés az Origo Dob utcai szerkesztőségétől a Kossuth térre vonult. A DRÓT a helyszínen járt, és ott Vándor Ágnessel készítettünk az üggyel kapcsolatban interjút.

Tedd magad szabaddá + VIDEÓ

2014 október 23-án a Blaha Lujza téren tüntettek a szabadság hiánya, az egyenlőtlenség és a szegénység miatt. Kameránkkal a helyszínen jártunk.

Eljött az a pillanat, amikor nincs tovább

nterjú Kiss Lászlóval, a Független Egészségügyi Szakszervezet elnökével

"...a teljes magyar egészségügyi ellátás rendszerének működőképessége van veszélyben." - Zajlik a fekete szalagos mozgalom, ápolók, mentősök, asszisztensek, szociális gondozók tűzik a ruhájukra a jelképpé vált szalagot, hogy ezzel jelezzék, a magyar egészségügy helyzete tarthatatlan. Ausztriától az Egyesült Államokig a világ különböző pontjain ezzel a gesztussal napról napra több egészségügyi dolgozó fejezi ki szolidaritását a magyar kollégákkal. 2015. május 12-én a szakma és a civilek együtt mutathatják meg, hogy képesek a változásra, változtatásra. Kiss Lászlót, a FESZ elnökét kérdeztük a konkrét problémákról - döbbenetes válaszokat kaptunk. 

Not in my name - Tüntetés 

A MIGRATION AID menekülteket segítő csoport 2015. szeptember 2-án tüntetést szervezett Budapesten, a Parlament T/5983 sz. törvénytervezete ellen. Ott jártunk. Fotógaléria. 

Minden megváltozhat? 

A klímaváltozás hatásai mára mindennaposak. Vannak olyanok, akik szerint még fordíthatunk a történelem menetén: Párizsban, december első két hetében 190 ország vesz részt a COP 21 nemzetközi klímacsúcson, hogy létrejöjjön egy új globális megállapodás az éghajlat védelmére. Magyarország csatlakozik! November 29-én 13:00 órakor Budapesten az Erzsébet téri szökőkútnál! A tüntetés kapcsán Gosztonyi Bence szervezővel Horváth Zsófi - a Buddha FM főszerkesztője készített interjút, amit most a DRÓTon is meghallgathattok.

Igazi tiltott egyetem? + VIDEÓ

2017. április 4-én a magyar kormány meghozta a LEX CEU néven elhíresült törvényt. Aznap a Közép-európai Egyetem diákjai, tanárai és szimpatizánsai körbeölelték az egyetem épületét és tüntetést szerveztek. Ott voltunk kameránkkal és interjút készítettünk az egyik szervezővel.

 

  • Tedd magad szabaddá!
  • tüntetés
  • Szabadság?