Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Óriási érdeklődés a fecskék ügye iránt! - Friss infók a DRÓTon!

Egy hete írtuk ki a DRÓTon a „Mi van a fecskékkel?” című alkotói pályázatunkat, amelyre eddig közel ötven pályamű érkezett és most a Scolar könyvkiadó csatlakozott az ügy támogatóihoz, értékes könyvcsomagokat ajánlva fel. Még pályázhatsz! Részletek itt.

 
 
2015 május 12-én, éppen egy hete jelent meg a „Mi van a fecskékkel?” című alkotói pályázatunk, amellyel a közbeszéd fecskés tematizálást tűztük ki célul. A pályázat teljes kiírását itt találhatjátok. Pályázatunkat több ezren olvastátok el és több százan osztottátok meg. Egyetlen hét alatt közel ötven pályamű érkezett felnőtt és gyermek kategóriában egyaránt. 
Ami igazán szuper hír, hogy ezen a héten támogatóként
 
a Scolar könyvkiadó értékes könyvcsomagokat ajánlott fel a zsűri által kiválasztott legjobbaknak, felnőtt és gyermek kategaróiában egyaránt. 
 
A legjobb alkotásokat a DRÓT szerkesztősége kiválasztja és megjelenteti a DRÓT alkotói portálon, továbbá a leges-legjobbak között értékes ajándékokat sorsolunk ki - fő támogatónk - a MrSale öltönyüzlet  és most már a Scolar könyvkiadó jóvoltából. A zsűri két tanácsadója Centauri (író, ornitológus) és Szarka Fedor Guido (képzőművész, festő, grafikus). Az akcióhoz kapcsolódott a Gittegylet.com, akik különdíjat adnak az általuk kiválasztott műveknek, és megjelentetik a Gitt honlapján.
(Amennyiben más cégektől is érkeznek a zsűrizésig díj felajánlások, azokat is kisorsoljuk, a cégeket pedig támogatóink között feltüntetjük.)
Köszönjük a segítséget minden fecskebarátnak!
 
FIGYELEM!
 
2015 június 12-ig még te is pályázhatsz!
 
Mit kell tenned?
 
1.
Írj verset, novellát, esszét, tanulmányt, cikket vagy fotózz, filmezz, rajzolj, fess bármit, ami fecskékkel kapcsolatos és küldd el nekünk 2015. június 12-ig a drotlap@gmail.com címre. A tárgy mezőbe írd, hogy „mi van a fecskékkel?” illetve, hogy felnőtt vagy gyermek kategóriában pályázol-e.
 
2. 
Oszd meg ezt a pályázati felhívást vagy küldd tovább, annak akit érdekelhet. Nyomtasd ki és „posztold” munkahelyeden, iskoládban, köztereken. Segíts, hogy minél több embernek feltehessük a kérdést: mi van a fecskékkel?
 
3. 
Ha lehetőséged van rá építs fészekrakó helyeket a fecskéknek (és más madaraknak is). Hamarosan részletes fészeképítő tanácsok a DRÓTon.

KAPCSOLÓDÓ

Magyarországról 2020-ra eltűnhetnek a fecskék. Ezért a DRÓT szerkesztőségében úgy döntöttünk, hogy kiírunk egy alkotói pályázatot külön felnőtteknek és gyerekeknek, remélve, hogy így beszéd témává tesszük - minél több helyen - a fecskék helyzetét. Te is fontosnak tartod a fecskéket? Művész vagy és/vagy értő és érzékeny ember? Akarsz valamit tenni környezetedért és hazádért? Jó ügy mellé állnál művészeteddel, kreativitásoddal? Itt a remek alkalom. Segíts, hogy pályázatunk eljusson mindenkihez. Mi van a fecskékkel? - Alkotói pályázat a közbeszéd tematizálására felnőtt és gyermek kategóriában

 
  • fecske
  • pályázat
  • Élet