Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Öltönybe! - SUIT Up! Nap a MrSALE-nél és Papp-Zakor Ilka Budapesten

A Mr Sale Öltönyüzlet péntken ismét megrendezi a Suit Up! napot, melynek sztárvendége a 2014-es JAKkendő-díjas Pap-Zakor Ilka lesz. A DRÓTon most elolvashatjátok, hogyan jelentkezhettek a különleges eseményre, ahol az irodalmi élmény mellett őrületes kedvezménnyel válhattok még elegánsabbá, sőt közben még borozgatni is lehet. 

 
Hogyan jelentkezhetsz a suit up day,
 
"öltözz öltönybe nap" vásárlói estre?
 
 
Időpont:
2015. október 9., péntek 19-22 óráig
 
Helyszín:
MrSale Öltönyüzlet
Budapest, Weiner Leó utca 20.
 
Az est vendége a 2014-es JAKkendő-díjas:
 
Az első 50 jelentkező vehet részt!
 
A részvétel feltétele:
 
Személyenként 3.000 Ft letétet kérünk.
Ha pl. ketten jönnek, a letét összege:
2 x 3.000 Ft azaz 6.000 Ft.
 
A letét a rendezvényen akár azonnal levásárolható.
Ha esetleg nem talál semmi kedvére valót,
akkor kiállítunk Önnek a letétbe helyezett
összegnek megfelelő értékű utalványt,
mely december 31-ig bármikor felhasználható.
Ha esetleg mégsem jön el a bulira,
akkor a letét nálunk marad.
 
Tudom, ez elsőre bizalmatlanságnak
tűnhet a részünkről.
Ezt a módszert találtuk ki, mellyel
elkerülhetünk egy korábbi problémát:
 
Sokkal többen jelentkeztek egy hasonló rendezvényünkre, mint amennyi hely volt.
Sokakat visszautasítottunk helyhiány miatt.
Végül többen nem jöttek el azok közül,
akiknek jutott hely,
így jó néhány szabad hely maradt.
 
Tehát a suit up vásárlói estre
így jelentkezhet: 
 
 
vagy bejön üzletünkbe, és a
pénztárnál letétbe helyezi
az összeget, melyről
átvételi elismervényt állítunk ki,
vagy ha nem tud bejönni,
utalja át az összeget
az alábbi bankszámlaszámra
(Eucalyptus Kft. 17000019-11870924),
és értesítsen minket
az utalásról!

Amikor az 50 hely elfogy, kiírjuk ennek az oldalnak a tetejére.


KAPCSOLÓDÓK

A 2014-es JAKKENDŐ-díjassal Papp-Zakor Ilkával a díjátadón beszélgettünk, közvetlenül azután, hogy átvette a díjat Mán-Várhegyi Rékától - az előző díjazottól - és az alapítóktól, Békés Zoltántól - a MrSALE öltönyüzlet vezetőjétől -  és Gaborják Ádámtól - a József Attila Kör elnökétől.  A boldog JAKkendő-díjas: Papp-Zakor Ilka - VIDEÓ és GALÉRIA

„Miközben szabadon engedi túlburjánzó képzeletét, a mondatok szintjén rendkívül fegyelmezett. És mindegyik novellát jól fejezi be. Egy példa: az Anyuka c. novellát egy veszélyes lódarázs zümmögi végig, egyszer mintha sikerült volna megsemmisíteni, de végül, miközben a főhősnő Anyuka a kádban ül, veje bejön a fürdőszobába és..." - írta Forgách András a Literán a 2014-es JAKkendő-díjasról, Papp-Zakor Ilkáról. A DRÓTon most elolvashatjátok az Anyuka című novellát a díjnyertes kötetből.

Miért kellene az íróknak éhezniük? Miért kellene rosszul kinézniük? Miért öltöztek öltönybe írók és költők és az hogy is néz ki? Bemutatták a József Attila Kör és a MrSale Öltönyüzlet közös projektjének zárásaként készült különleges irodalmi fotóalbumot az RS9 Színház Vallai-kertjében. Az est során Bach Mátéval - a kötet fotósával - beszélgetett Karafiáth Orsolya és Hevesi Judit. Videóösszefoglalónkat láthatjátok a helyszínről!

Írók öltönyben - a JAK és a MrSale közös estje - VIDEÓ: 2014 október 10-én tartották meg a MrSALE öltönyüzletben az „öltözz öltönybe napot”. Ebből az alakalomból a József Attila Kör szervezésében nagyszabású felolvasást tartottak, amelynek az előkészületeiről és az estről itt tekinthetitek meg videóösszeállításunkat. Filmünkben nyilatkozik Békés Zoltán - a MrSALE cégvezetője -, a bajszos Karafiáth Orsolya, Szilasi László, Pallag Zoltán és Áfra János is. Az esten felolvastak Áfra János, Bartók Imre, Csider István Zoltán, Gábor Tamás Indiana, Hartay Csaba, Kassai Zsigmond, Karafiáth  Orsolya, Kemény István, Kiss Tibor Noé, Pallag Zoltán, Pion István, Simon Márton, Szilasi László, Térey János és Weiner Sennyey Tibor. Az esemény moderátora Szegő János volt.

Alessandro Baricco Novecentoját adta elő immár harmadszorra Ilyés Lénárd egy különleges helyszínen, a MrSale öltönyüzletben. Kameránkkal az előadáson jártunk. - Színház egy pesti öltönyüzletben - VIDEÓ

 

  • Papp-Zakor Ilka
  • MrSale
  • Mr SALE
  • Suit Up
  • öltönyüzlet
  • Alkotó