Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Nincs B-terv :: Szél Bernadett interjú

Jobbik? Koalíció? Nőkérdés? Soros? Gyűlölet? Közmédia? Oktatásügy? Egészségügy? Gazdaság? Migráció? Kultúra? Mindenre rákérdeztünk. Fél órás videóinterjú Szél Bernadettel a DRÓTon.

(Elnézést kérünk az esetleges hanghibákért, a kamera sajnos a légkondi mellett állt. A DRÓTot itt támogathatjátok, hogy vegyünk egy riportermikrofont végre. :) - Megj. Szerk.)


KAPCSOLÓDÓK

A parlamentben leszoktak a gondolkodásról

beszélgetés Szél Bernadettel az LMP társelnökével

+ VIDEÓ :: 2015. 02. 27.

Vajon a mai magyar politikusok tényleg csupán egyéni érdekeiket kergetik? Mennyire tudnak önazonosak maradni a parlamentben? A politika valóban csak korrupt lehet? Elsőként azt a pártot kerestük meg, amelyik nevével is azt sugallja, hogy tudja a választ a problémára. Kérdéseinkre Szél Bernadett, az LMP társelnöke válaszolt. Az összefoglaló videó után a teljes beszélgetés a DRÓTon itt olvasható.

Szabadnak születtünk!

Interjú hazánk miniszterelnökével - IDUS ♥

Megdöbbentő! Összeállításunk hatására csörgött a telefon és hazánk miniszterelnöke keresett. Azt mondta, hogy a félreértések megelőzése érdekében szeretettel vár ötórai teára otthonában. A beszélgetést most IDUS ♥ sorozatunkban a DRÓTon olvashatjátok.

IDUS ♥

2016. március 15. Percről-percre

Különleges március 15-ét ünnepelhetünk idén, hiszen nem csupán az 1848-as forradalomra és győztes szabadságharcra emlékezünk, de száz éve, ugyanezen a napon kiáltották ki a Dunai Köztársaságot (Dunajska Republika, Republică Dunareăn, Donaurepublik) az Alapító Atyák, kőbe vésett alkotmányunk pedig azóta garancia népeink békés együttélésére és zavartalan fejlődésére. E fejlődés jegyében ma több fontos újítás, törvény is életbe lép, miközben a nemzetközi helyzet tovább fokozódik.

 

 

  • Szél Bernadett
  • Lehet Más a Politika
  • Parlament
  • politika
  • Választások 2018
  • Szabadság?