Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

„Nem akarok félni” - Molnár Áron | Cool Story Bro sorozat a DRÓTon!

Molnár Áron színész, a Mi kis falunk és a Tóth János állandó szereplője, nem oly rég forgatta a noÁr harmadik klipjét. Tarts Áronnal egy pörgős napján, less be a forgatás izgalmas pillanataiba a Cool Story Bro sorozatában a DRÓTon.


 


A Cool Story Bro sorozat a DRÓTon

 


A Cool Story Bro egy szerelemprojekt. A 8-10 perces videókból álló sorozatban ismert emberekről készített portrék jelennek meg. A mini portrék nem a megszokott televíziós felfogásban készülnek, a videókon sokkal inkább érződnek a vlogok világából ismert jelenetek és technikai megoldások. A filmek főszereplőit egy teljes napon át követi a kamera, így juthat el a néző fotózásra, televíziós műsorok felvételére, színházi próbára, hajnali edzésre, a vízilabda válogatott reptéri búcsúztatására, vagy a Dumaszínház esti előadására. Az epizódokhoz mindent egyedül szervez, rögzít és vág a készítő, Nyárai Gerzson.
A sorozatnak eddig 19 epizódja készült el, melyekben olyan ismert arcok tűnnek fel, mint Dr. Csernus Imre, Winkler Róbert, Szabó Győző, Janklovics Péter, Molnár Áron, Sárközi Ákos, vagy Bogdán Ádám.
Mostantól a portrékat olyan „civil” témák egészítik ki a csatornán, melyek a nagyközönség számára eddig nem voltak ismertek, vagy kevés szó esett róluk a sajtóban.
A közelmúltban megjelent 11 perces videóból („Halottat operálunk, hogy életet menthessünk”) a szervtranszplantáció menetét ismerhetjük meg. A különleges igazgatói engedélynek köszönhetően a szervdonációs folyamatot egészen az agyhalál észlelésétől a szervek kivételén és szállításán át, a beültetésig követhetjük. A videót 34 ezer néző mellett a szakma is örömmel fogadta, a filmért Nekem szól! - Egészségértés díjat kapott a készítő.
A művészeteket kedvelő nézők sem járnak rosszul, ha a csatornára kattintanak, ugyanis a Festményvizsgálati labor vezetője, Végvári Zsófia mesélt munkájáról. Röntgen, roncsolásmentes anyagvizsgálat, UV fény és még sok más módszer, melyekkel a festmények eredetiségét vizsgálják. A laborban járt már Rippl-Rónai, Renoir és Monet is, most pedig a Cool Story Bro csatorna stábja.
A sorozat megálmodója Nyárai Gerzson, aki korábban a Duna Televízió, az MTV, illetve az RTL Klub műsoraiban dolgozott, majd barátaival megalapította az Y Media Team formációt. A csapattal zenei klipek, televíziós anyagok, illetve online videók készítésével foglalkoztak. Jelenleg szabadúszóként főleg céges beszámolókat, promóciós filmeket, werk videókat készít.
A Cool Story Bro sorozatot a következő időszakban a DRÓTon is követhetitek.


KAPCSOLÓDÓK

A hajléktalanság

büntetéséről

| VIDEÓ + NoÁr, Becker András, Csillagszálló

A Csillagszálló lapszámbemutatóján külön beszélgetésen foglalkoztunk a hajléktalanság büntetésével a Lumen kávézóban. Vendégeink NoÁr - rapper és Becker András - újságíró voltak.

A teljes beszélgetés a DRÓTon.

Levél a Mikulásnak | NoÁr új klippje

„Csak Karácsonykor nálunk pár százan fognak megfagyni...” - NoÁr legújabb klippjével kívánunk mindenkinek kellemes Mikulást.

 

  • Molnár Áron
  • Cool Story Bro
  • videó