Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

A nagy Mészáros interjú | Interjú Felcsút polgármester jelöltjével | VIDEÓ

Két Mészáros László indul Felcsút polgármesterségéért, az egyikükkel sikerült interjút készítenünk, bár időnként megpróbált bezavarni a TEK.


MKKP a DRÓTon

Vogonok Felcsúton + VIDEÓ

Véget ért a Vogon Versek Versenye. Videónkban végre elhangzik a legjobb legrosszabb vogon vers az első Összmagyar chemtrail, laposföld-hívő, dinoszauruszcsillagászati, űrgenetikai és rekolonizációs összeesküvés elmélet  kutató konferencián. Továbbá az ünnepi alkalomból bevezetjük az adózás helyett a kapózást. MKKP, DRÓT, konferencia és Buzi Kisfiúk a Felcsúti Űrállomás avatóján.

A felcsúti gabonaf*sz valójában űrcseresznye

+ VIDEÓ

Végre KIDERÜL AZ IGAZSÁG a botrányos felcsúti gabonaf*szról, ami valójában űrcseresznye! MEGDÖBBENTŐ videót tett közzé a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amiből végre kiderül, hogy kik csinálták, miért, hogyan és hogy mikor lesz az űrállomás avatója. Videó, részletek, kapcsolódó felcsúti anyagaink a DRÓTon.

PLAKÁTHÁBORÚ

+ VIDEÓ

Nyíltan uszító agitációs propaganda? Szemben a háttérhatalommal? Exkluzív interjú a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökvezérigazgató miniszterelnökjelöltjével, Kovács Gergellyel. És persze kiderül, hogy kik állnak az Apa zenél fedőnevű botrányzenekar mögött. Leleplező videóriport a DRÓTon! Tádááá!!! 

BOTRÁNY! - Itt az új Magyar Hírlap

+ VIDEÓ

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt tegnap kiadta saját, 10 ezer példányszámú Magyar Hírlapját. Pár órával később a Magyar Hírlap Kiadói Kft. közleményben tudatta, hogy nem szereti az ilyen tréfát, „ez a magatartás jogellenes, és nemcsak a kiadónak, illetve a szerkesztőségnek, de a jóhiszemű olvasóknak is kárt okoz. A Magyar Hírlap Kiadói Kft. a szükséges jogi lépéseket megteszi.” Ahogy a Kétfarkú Facebook posztjában fogalmazott: jön az évszázad pere, a Magyar Hírlap feljelenti a Magyar Hírlapot. A DRÓTon az INTROblog videója a szerkesztőségtől az utcáig követi nyomon az új lapot. Bepillanthatunk az új Magyar Hírlap létrejöttének és terjesztésének titkaiba. Vigyázat, felnőtt tartalom (is) lehet videónkban!


KAPCSOLÓDÓ a DRÓTon

Hogy jutottunk ide?

- 12 pontban összefoglalva a Minyonok segítségével

Mi van itt? Minyonok vagytok magyarok?

FELCSÚT a DRÓTon

SAJÁT FELCSÚT 

+ VIDEÓ

Magyarországon minden rendben! Magyarország a magyaroké! Eljött az idő, hogy mindenkinek legyen a kertje végében végre egy - vagy esetleg kettő - saját stadion. Mi is felépítettük, sőt meg is nyitottuk a Saját Felcsútunkat. Nézzétek meg videónkat, melyben átadjuk, leleplezzük, bemutatjuk és mindenkinek ajánljuk a SAJÁT FELCSÚTAT! Ha tetszett adjátok tovább, buzdítsatok mindenkit: hogy legyen mindenkinek mindene!

  • Felcsút
  • polgármester
  • Mészáros László
  • Mészáros Lőrinc
  • politika
  • Kétfarkú Kutyapárt
  • Szabadság?