Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Művészek programozót keresnek :)

A DRÓT szerkesztősége olyan művészetet és irodalmat, szabadságot és együttműködést kedvelő programozót keres, aki szereti a lapot, a lapon megjelent tartalmakat, és tudna nekünk segíteni néhány Html-szerkesztés, Drupal és Google AdSense kapcsán felmerült kérdésben. Részletek itt.

 

Kedves Olvasóink,

mivel a DRÓT jelenleg ezen az internetes felületen fut egy csomó mindent kell vele csinálni, hogy jó legyen, olvasható legyen.

Mi, akik alkotjuk, szerkesztjük: írók, költők, művészek vagyunk, s nem igazán értünk a programozáshoz, viszont szeretnénk a lapot fejleszteni.

Éppen ezért a DRÓT szerkesztősége olyan művészetet és irodalmat, szabadságot és együttműködést kedvelő programozót keres, aki szereti a DRÓTot, a lapon megjelent tartalmakat, és tudna nekünk segíteni néhány Html-szerkesztés, Drupal, és Google AdSense kapcsán felmerült kérdésben. 

Amennyiben te ilyen vagy, írj nekünk.

Címünk: drotlap@gmail.com

Üdvözlettel, 

a DRÓT szerkesztősége


A DRÓTról bővebben:

Irodalom, művészet és a társadalom kritikájának, az államtól független és szabad reprezentációja, a web2-es felületeken, a XXI. század hajnalán volt a témája a DRÓTestnek a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A meghívott vendégként Weiner Sennyey Tibor, költő, író, a DRÓT főszerkesztője szerepelt. Meghívott beszélgetőtársak Péterfy Gergely, író és Tillmann J. A. filozófus, egyetemi professzor volt. Néhány fontos részletet emeltünk ki az estből a DRÓTon most látható videónkban. Szellem a gépben / DRÓTest a PIMben + VIDEÓ

15 évvel ezelőtt indult el a régi DRÓT és 2015 április 15-én lesz 1 éve, hogy elindult az új DRÓT. Az első DRÓTról közöljük ezt a régi írást és arra kérünk titeket, hogy alkossátok ti is az újat. Írjátok meg miről és mit olvasnátok, mi a véleményetek a lapról és a cikkekről, továbbá, ha gondoljátok: küldjetek ti is írásokat nekünk. 15 éves az 1 éves DRÓT :)

Lehet minket szeretni, utálni, vitatkozni velünk, írni hozzánk, és olvasni minket. Egyet nem lehet: megkerülni. A DRÓT az, ami összeköt, összekapcsol. A DRÓT a szellem vezetéke. Weiner Sennyey Tibor: A szellem korrupciója helyett - az "új" DRÓT elé

Érdemes-e tovább fenntartani egy olyan irodalmi kánon-rendszert, amely többnyire nem az esztétikum, hanem a politikai hovatartozás alapján ítél értékesnek vagy kivetendőnek egy adott szerzőt? - Petneházy Gábor: Állami csecsszopók és dróton rángatott bábuk

  • Drót
  • html
  • programozó
  • drupal
  • Alkotó