Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Mi van a fecskés pályázattal? - szolgálati közlemény

A DRÓT májusban kiírt egy alkotói pályázatot - külön felnőtt és gyermek kategóriában -, ami az eltűnő fecskék helyzetét kívánta tematizálni. Egy nap maradt a leadási határidőig, és nekünk két jó hírünk is van. Kattints a részletekért.

1.

A MrSale öltönyüzlet és a Scolar Könyvkiadó értékes felajánlásai után

az Antikvárium.hu is csatlakozott a pályázat támogatóihoz!

A neves online könyvkereskedés felajánlott az első helyezettnek - mind felnőtt, mind pedig gyermek kategóriában - egy-egy 5000 forintos online vásárlási kupont. A második és harmadik helyezetteknek 3000 forintos kuponokat, sőt, az Antikvárium.hu kiválaszt egy saját különdíjast is, akinek szintén 5000 forintos online könyvvásárlási kupont ajándékoz. Köszönjük!

2.

Eddig közel

150 (!!!) pályázat érkezett be

a DRÓT szerkesztőségébe felnőtt és gyermek kategóriában. A pályázat elbírálásához - már most szeretnénk jelezni - kis időre lesz szükségünk, de figyeljék-figyeljétek a DRÓTot, mert az eredményhirdetés a következő egy hónapon belül várható.


Egy hete írtuk ki a DRÓTon a „Mi van a fecskékkel?” című alkotói pályázatunkat, amelyre eddig közel ötven pályamű érkezett és most a Scolar könyvkiadó csatlakozott az ügy támogatóihoz, értékes könyvcsomagokat ajánlva fel. Még pályázhatsz! Részletek itt. Óriási érdeklődés a fecskék ügye iránt! - Friss infók a DRÓTon!

Magyarországról 2020-ra eltűnhetnek a fecskék. Ezért a DRÓT szerkesztőségében úgy döntöttünk, hogy kiírunk egy alkotói pályázatot külön felnőtteknek és gyerekeknek, remélve, hogy így beszéd témává tesszük - minél több helyen - a fecskék helyzetét. Te is fontosnak tartod a fecskéket? Művész vagy és/vagy értő és érzékeny ember? Akarsz valamit tenni környezetedért és hazádért? Jó ügy mellé állnál művészeteddel, kreativitásoddal? Itt a remek alkalom. Segíts, hogy pályázatunk eljusson mindenkihez. Mi van a fecskékkel? - Alkotói pályázat a közbeszéd tematizálására felnőtt és gyermek kategóriában

 

  • Mi van a fecskékkel?
  • Alkotó