Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Mészáros Szabolcs a legjobb kétszáz kortárs között - a szentendrei kiállítást meghosszabítjuk

Kétszáz alkotás szerepel a 63. Vásárhelyi Őszi Tárlaton, köztük a DRÓT által Szentendrén kiállított szombathelyi festőművészé, Mészáros Szabolcsé is!
A hírre tekintettel Mészáros Szabolcs kiállítását 2016 szeptember 16-ig meghosszabbítjuk, amikor is Szarka Fedor Guido képeit fogjuk a művészek városában kiállítani. Részletek és a tárlatra beválogatott festményről kép itt.

 

 
Háromnapos tanácskozást követően döntött a 63. Vásárhelyi Őszi Tárlat nyolctagú zsűrije arról, hogy mely 203 műalkotást láthatja a nagyközönség az október 1-jén nyíló kiállításon. A legrégibb múltra visszatekintő kortárs, hazai tárlaton 133 művész alkotásai jelennek meg: 111 festmény (82 művésztől), 38 grafika (20 alkotótól), 49 plasztika (27 szobrásztól), valamint 5 egyéb, műfajilag be nem sorolható mű (4 alkotótól). 
 
Az idei évben több mint hatszáz alkotás érkezett a 63. Vásárhelyi Őszi Tárlatra: 253 alkotó 397 festményt, 101 grafikát, 111 plasztikai alkotást és 14 egyéb művet adott be. A zsűri a múlt héten választotta ki azokat az alkotásokat, amelyeket a művészetkedvelők október első napjától tekinthetnek meg az Alföldi Galériában. 
 
A bennmaradt művek jegyzéke az alábbi linkre kattintva tekinthető meg

Mészáros Szabolcs kiállítása 
Szentendrén, a Szerb utca 2.alatt, Red Lion Pub kiállítóterében 2016. szeptember 16-igRészletek itt.
 
 
Mészáros Szabocs: Csillogás, 2014. (olaj, vászon, 66x94 cm)

 
 
MÉSZÁROS SZABOLCS a DRÓTon
Milyen művészien főzni művészekkel? Milyen egy igazi spagetti, amit Mészáros Szabolcs festőművész készít nekünk szombathelyi műtermében? Miért fontos a víz és a táj? Miért jó ázó kocsikat festeni? Miért kell és hogyan lehet a paradicsom héját szakszerűen eltávolítani? A DRÓTkonyha első filmjéből kiderül. Ha tetszett: add tovább! :) - Hogyan főzzünk spagettit? - Főzés Mészáros Szabolcs festőművésszel - DRÓTkonyha1. 
 
  • festészet
  • Mészáros Szabolcs
  • csillogás
  • Művészet