Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Ilyet még nem láttál! Mesés játszótér a szentendrei Skanzenben + VIDEÓ

A szentendrei Skanzen Majálisán adták át Kő Boldizsár és munkatársai által készített legújabb játszóteret, amely hét magyar meséből merített ihletet. Az átadón jártunk, megnéztük a fantasztikus játékokat és interjút készítettünk az alkotóval. Videó a DRÓTon.


KŐ BOLDIZSÁR a DRÓTon

„Édesapa gyermekkoromban gyakran mondott el egy viccet, mely így hangzott: a magyar értelmiséginek két útja van, az egyik az alkoholizmus, a másik sajnos járhatatlan.” - Kő Boldizsár, aki Magyarország sokak szerint legszebb és legismertebb játszótereit tervezi, különleges könyvvel jelentkezik Karácsony előtt. A Belső Tárlat nem csak alkotásainak hátteréről, művészetének gyökereiről beszél, hanem saját életéről is őszintén, tisztán, kendőzetlenül. A könyvet pénteken mutatják be a Szarka Fedor Guido képzőművész tervezte társasjátékkal együtt. A bemutatóig két részletet olvashattok a műből, mintegy kedvcsinálóként. Az első részletben a művész egykori alkoholizmusáról és az onnan kivezető útról beszél. Ha tetszett: adjátok tovább és gyertek el a bemutatóra. „Írhatok az alkoholizmusomról is?” – részlet Kő Boldizsár új könyvéből 

Volt még egy számomra rejtélyes, megoldásra váró mesés elem az életemben. Vajon mivel fogok valaha annyi pénzt keresni, hogy eltartsam a családot, és ne legyek Apáékra és Apósomékra rászorulva. - Kő Boldizsár könyvét ma mutatják be Budapesten. A második, kedvcsináló részletből kiderül, hogyan kezdődött a legendás játszóterek építése. Az üveghegyen is túl - részlet Kő Boldizsár új könyvéből 2.

  • Kő Boldizsár
  • játszótér
  • Szentendre
  • Skanzen
  • Majális
  • Alkotó