Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Diogenész az Akadémiáról

Íme itt van, hogy Diogenész mit gondolt az akadémiáról. Hipokritáknak nem ajánlott, a többieknek nagyon.

Következő és egyben ebben az évadban utolsó budapesti előadás - a Csillagszálló szervezésében - 2016. május 31-én. Jelentkezés és helyfoglalás: formanek.csaba@gmail.com Az esemény a Facebookon.


KAPCSOLÓDÓK

A valódi anyag: MI, ITT és MOST. Minden más minimum gyanús." - Mikor olvastál utoljára esszét a színházról? Na ugye. Akkor most Formanek Csaba színész, rendező komoly, elgondolkodtató írását ki ne hagyd a DRÓTon! - Közelítési kísérletek egy újabb monodramatikus színházhoz

„A városrészen úrrá lett a tömény iszonyat." - Weiner Sennyey Tibor: Cicero Szicíliában: Korinna monológja - részlet 
 
Az utolsó két Szapphó előadást 2014. március 27-én és 28-án tartják a Müsziben. Ezután kevesebb mint egy hónappal a Radikális Szabadidő Színház bemutatja Weiner Sennyey Tibor új szatíráját, a Cicero Szicíliábant. - SZAPPHÓ UTÁN JÖN CICERO! - KULTÚRPART 2014. 03. 25. 
 
"Diogenész maga is időutazó a darabban, hiszen más, későbbi században élt, mint Szapphó. Persze az is lehet, hogy az egész nem más, mint egy részeg álom csupán. Diogenész álmodja Szapphót, Szapphó álmodja Leszbosz szigetét, én meg álmodom őket, ti meg engem, titeket meg egy pillangó." - Költő, író, publicista, utazó, alkimista. A Szapphó és a Magyar Gólem szerzője, a Kultúrpart munkatársa, az egyik utolsó báró. Weiner Sennyey Tiborral Boldog Zoltán beszélgetett. - Otthon a Földön - IRODALMI JELEN 2014. 02. 10.
 

 

  • Akadémia
  • Diogenész
  • színház
  • Formanek Csaba
  • Látható